Aj do 100 rokov pekná


Ako ste sa vyspali žensky ja veľmi zle nakoľko ma bolí zub od 4 ráno som hore hrozné a pracuj. Dnes mám toho veľmi písanie článkov aj doučovanie do večera plus výklady. Proste my ženy máme toho vždy. Ešte dupľom keď máte deti resp. rodinu. To ste v práci Nonstop. Ale snažíme sa hoci vždy pekné aby sme pôsobili na svoje okolie. Dnes resp. zajtra mi príde Avon nuž potrebujem prachy aj na zub lebo ma boli. Doúfam že vydržím do štvrtku des neznášam bolesť zubov ja som zaspala na hodinu čo som nespala dobre v noci. Ale tak trhavo spím lebo ma boli mi v ňom pulzuje. Och načo sú nám zuby oštara nuž na to aby sme boli pekné ja hovorím za seba že niekedy keď ma chytí bolesť zubov asi by som si dala rozbušku do úst to je hádam najviac odporná bolesť okrem iného čo vás občas chytí. Myslím bolesť. My ženy sme trpiteľky.

ako princeznička

Známa aká hlúpa si myslí že ho pomôže Difuzér haha ​​všetko o biznise tzv. reklama. Aby som ja dýchala kadejaké oleje ani nevie čo to je des že vraj Éterický že vraj slovenský vám poviem jedno že na našom trhu už sotva nájdeme slovenský výrobok. Lacný Jožko čím lacné tím nekvalitné napríklad v Avon je kus 6.50 eur ona to kúpila od nejakej ženy vo Vrábľoch za 3.30 kus asi samá voda. Bohvie či to olej Éterický aj videlo. Ja kadejaké lacné výrobky neuznávam. Ona ľan Lidl to dobre podradný obchod že vraj značka kvality haha ​​raz som si tam kúpila očný krém a pupáky sa mi porobili nuž chcela som odskúšať to je pod značkou CIEN. Už len tá značka resp. názov je otrasný úplne podradne to vyznie. Aj keď nemám milión občas si kúpim radšej drahšie ako nejaký podradný výrobok. ktorý vám môže aj ublížiť. Známa si objednala aj ultrafialové svetlo že to bude mať ako ohrev v zime des že nezapne kachle tá nie je asi celkom v poriadku.

aj vo vyššom vek si sexy

Ešte asi nezhorela v dome. My sme pred nejakým časom pozerali na TV ako jedna mala to Ultrafialové svetlo keby nie mačky tak zhorí začalo tlieť pomaly horieť mala mimochodom aj psa. Keby nie ich tak vyhoria des. ja sa divím ľuďom ako môžu byť tak hlúpi. My tiež máme tú kamennú lampu na éterický olej tam ich ani to nepoužívame len na ozdobu to je myslím si totálne zbytočná vec ktorá po čase miesto zaberá. Škoda ja milujem tzv. kozmetiku a okolo toho veci aj starať sa o seba ale nemám tiež veľké miesto že mať len sama pre seba miestnosti kde by som mohla sprevádzkovať kozmetický salón ma by to extra bavilo. No čo už keď sa nedá. Možno raz. Ja som si urobila radosť kúpila som farbu na vlasy niekedy zafarbím v mesiaci november ideme na 70 narodeniny ujo má. Musím si niečo kúpiť nové na seba ja milujem sekáče tam nájdete ojedinelé kúsky za rozumnú cenu veľa vecí má ešte aj štítok úplne nové a značkové podotýkam.